Thuis heb ik drie dochters. Drie meiden die houden van verkleden en versieren. Regelmatig waaien de prinsessenjurken door ons huis. Sinds kort hebben we daar een aanvulling op gevonden;  schminken! Deze mama wilde graag eens goed materiaal om mee te werken. Het meest begeerde potje uit de nieuwe schminkdoos is het glitterpotje.

We zoeken een mooi voorbeeld uit op Pinterest. Van wasbeertje tot kat. Je kunt het zo gek niet verzinnen. Daarna ga ik even flink los met wat kloddertjes roze hier en daar. En als kers op de taart, komen daar de glitters! Het maakt het af. Het luxe gehalte wordt opgekrikt en de glimlach in de spiegel des te groter.

Wat is het leven toch mooi met wat extra glitters.

Nadenkend over deze blog kwam ik een aantal quotes tegen. En wie houdt er tegenwoordig niet van heerlijk vormgegeven quotes.

“Eat glitters for breakfast and shine all day”      

“She who leaves a trail of glitters will never be forgotten”

“Leave a little sparkle  wherever you go”

Leave a little sparkle. Laat wat glitters achter. Zou dat de wereld niet een stukje leuker maken? Hebben we dat niet allemaal keihard nodig tegenwoordig? Een lach, een compliment, een klein beetje blijheid. Het verandert mensen als je ze op een andere manier benadert. Een levensles, waar ik zelf ook nog best wat van kan leren. Wat maakt het een groot verschil in gesprekken. Zelfs een slechtnieuwsgesprek kan ineens een goed gesprek worden. Wow! En wat een effect kan jouw gedrag hebben op dat van een ander. Een super interessant onderwerp om de komende tijd eens flink in te duiken. Bewustwording. Ons trainingsbureau geeft hier zelfs trainingen in. 

In ons kantoor hebben we een quote op de muur hangen van Nelson Mandela: “Als je iets goeds ziet, geef dan een compliment. Als je iets fouts ziet, bied dan je hulp aan”

Helpen jullie mee om wat meer glitters te verspreiden? Begin vandaag! Waar laat jij wat glitters achter? Deel het hieronder…